zondag 26 juli 2009

bali blijft paradijs op aarde. Nu op naar g-land in java

Wat heerlijk om weer even terug te zijn in bali. De laatste avond hebben we ons nog eens te goed gedaan aan het sea food buffet in novotel . Niek heeft er een allergie aan schaaldieren aan overgehouden, te veel kreeft is blijkbaar ook niet goed, en katrien heeft nu een kleine teen zo groot als haar grote teen doordat ze op een wesp is gaan staan. Maar goed. Met een busje werden we opgehaald bij ons hotel in lombok, transport naar de luchthaven mataram. Onderweg hebben we zeker een half uur stilgestaan op een markt. Het verkeer zat vast. De markt blokkeerde de enige snel-weg naar onze bestemming. Stonden we daar stil tussen 10 tallen kraampjes met kippen, koeien, vogels, mensen met paard en kar en een menigte indo s. Gelukkig haalden we onze vlucht! Een lokale vlieg maatschappij vliegt ons naar den pasar, bali. Het afgedankte toestel van air france land hobbelig maar veilig! In de taxi onderweg naar ons hotel zien we kay en noeri op de scooter. What are the odds? Ons hotel blijkt pure luxe te zijn. Het bestaat uit 3 open hutjes met zicht op zee, er zijn 4 personeelsleden en maximum 6 man dat hier verblijft. De hutjes hebben elks een eigen buiten badkamer met bamboe kranen, een mooie tuin met veel bloemen, een hangmat en een kingsize bamboe bed dat bestrooid is met bloem blaadjes. De rest van de kamer ook. Je slaapt hier zo goed als buiten. Een oase van rust. En erg romantisch. We hebben tot hier toe low budget gereisd dus laten we ons lekker verwennen hier. Kay en noeri zitten hier ook dan. Gezellig! De dag erop rijden we naar uluwatu, het beroemde pure strand aan enorme kliffen. De jongens surfen hier een paar grote golven. De meiden genieten van het uitzicht. Morgen gaan we naar g- land, dat ligt in een waanzinnig mooi natuur park in java. Hopelijk kunnen of daar een jungle tocht doen en wat wild life spotten. We zijn benieuwd! Liefs katrien en niek

4 opmerkingen:

w.raijmaekers zei

Hey Niek en Katrien,

Wat 'n super gave vakantie !
Maar ook niet zonder risico's.
We lezen met plezier jullie ervaringen.

Geniet ervan!
Vele groetjes ook aan Noerie en Kay,

Eric en Wiesje

w.raijmaekers zei

Hey Niek en Katrien,

Met veel plezier volgen we jullie reis.

Geniet ervan want voor je het weet is het voorbij.

Lieve groeten ook aan Kay en Noerie,

Eric en Wiesje

jweijtens zei

Hoi,

wij zijn onderweg naar Normandiƫ met een kapotte auto komen te staan. Gelukkig nog net een camping kunnen bereiken. De auto kan daar niet gerepareerd worden en wordt naar Ned. gesleept. Wij zijn met de taxi, TGV, trein en taxi weer in Eindhoven aangekomen om de andere auto op te halen en gaan dan zo snel als mogelijk is weer terug om onze vakantie voort te zetten.
wij hopen dat jullie veel wilde dieren daar kunnen spotten
eet niet teveel van hetzelfde , maar gevarieerd dan voorkom je allergieƫn
tot de volgende keer

groeten harry en Jacky

w.raijmaekers zei

Hoi Niek en Katrien,

Wij zijn nu bij Eric en Wiesje en hebben jullie bericht zojuist gelezen.

Fijn te vernemen dat jullie het zo goed hebben.
Geniet maar van de laatste weken en we zien jullie wel weer verschijnen. Mocht jullie Kay en Noerie nog treffen doe hun dan ook heel veel groeten van ons.

Veel liefs van oma en opa