vrijdag 26 juni 2009

balangan beach paradijs

alweer een week in bali. We zitten echt super goed in onze strand hut met uitzicht op een van de mooiste breaks. Het tentje wordt uitgebuit door een indonesisch gezinnetje. Wel hard werken hoop voor die mensen hier. Van s morgens vroeg 6 uur tot s avonds laat en dat zo n 350 dagen per jaar.., de mensen zijn echt super vriendelijk, altijd met de glimlach. De eerste dag in onze hut begon al goed : nog voor we onze kamer binnen gingen zagen we een dikke rat naar het plafond vluchten. Overal worden er kleine offers neer gelegd voor de goden in van die kleine tempel huisjes en dat bestaat altijd uit een beetje rijst en bloemen. Goed voor de dieren hier, die lijden hier geen honger. S nachts ook een kakkerlak gespot in onze gloednieuwe klamboe. Hoe die daar gekomen is is een raadsel. De surf hier is groot en snel. Niek heeft al heel veel dikke golven kunnen surfen. Het is hier wel belachelijk druk in het water. Gezellig. Gisteren zijn we de tempel bij uluwatu gaan bezoeken, niks bijzonders, hordes japanners en heel veel apen die naar het schijnt alles wat los is af pakken. Gelukkig geen last van gehad. Japanners hebben ook een vreemde gewoonte om met blanken op de foto te willen. Wij hebben meerdere malen met een japanner geposeerd voor de foto. Was wel lachen. Ah wat echt helemaal grappig is, toen katrien vanochtend op het terras plots matthew en ralph zag. Zonder van elkaar te weten wie waar zit elkaar zo ineens op het strand voor onze hut tegenkomen. Dus gaan we zelfs even samen reizen. Maandag trekken we verder. We zijn nu lekker uitgerust.

3 opmerkingen:

kay zei

VETTTTTTTTTTT,

wij hebben zoveel zin om in die indo te ziten!!!

golems zien er echt lekker uit daar man, is het nogwel mogelijk een aantal barzies te pakken? of worden ze echt allemaal voor je neus weg gekaapt door ozzie ozzie en zun maten?

gr kay

jweijtens zei

Hoi Katrien en Niek,

Super mooi uitzicht hebben jullie daar,
heerlijk zo"n leven op het strand

wij hebben zojuist een fietstochtje gemaakt. Zijn met de pont overgestoken naar Breskens en zijn langs het strand naar Sluis gefietst. Heerlijk weer hier, 27 graden.

Gaan nu op het strand iets eten, misschien wel saté, zag er zo lekker uit op jullie bordje. Dan krijg je meteen zin.......

groetjes Harry en jacky

w.raijmaekers zei

Hoi Katrien,

Ook namens oma en opa van harte gefeliciteerd
met je verjaardag.

Samen met Niek nog hele fijne weken in het "verre oosten".

Groetjes van Eric en Wiesje